Marjan Ippel is Talkin’ Food®

© Remko Kraaijeveld

© Remko Kraaijeveld

‘Kun jij heel goed koken?’ is de vraag die foodtrendanalist Marjan Ippel het vaakst wordt gesteld. ‘Vooral heel goed eten,’ luidt haar standaard antwoord.
Waar ze bovenal in uitblinkt, is schrijven en praten over eten. Met name over tendensen in food & drinks. Hier en in het buitenland.

Dat doet ze op Talkin’ Food en dat doet ze live voor zowel grote als kleine gezelschappen. In de voedselindustrie en daarbuiten. En altijd strikt custom made en 100% onafhankelijk.
Ze inspireert haar luisteraars en lezers met voorbeelden van over de hele we-reld, maar legt altijd de focus op het spe-cifieke interessegebied van haar publiek.

Onder haar klanten mag ze o.a. rekenen: Brandsma Koffie, Nature’s Pride, Hello Fresh, Beemster Kaas, KHN (Koninklijke Horeca Nederland), D-Reizen/ VakantieExperts, Wessanen, Marfo/Creadome, KLM, Allerhande, AH To Go, Bonduelle e.v.a.

Gaat u liever met Marjan Ippel op inspiratietocht door haar geliefde trendstad Amsterdam, of een andere internationale stad, dan kan dat ook. Net als een interactieve bijeenkomst, of een één-op-één consult waarin ze nóg meer tailormade kan tegemoetkomen aan uw gerichte informatiebehoefte.

Marjan Ippel schrijft daarnaast over food in off- en online magazines als Elle Eten, Holland Herald en Entree. Ze is bedenker en mede-auteur van de bestseller Mijn Amsterdam van sterrenchef Ron Blaauw, auteur van het culinaire trendwoordenboek Foodlingo Bijbel, en initiatiefnemer van foodfolly My Beautiful Mayonnaise (samen met Ronald de Nijs en Natasha Tastachova). En ze is de Nederlandse curator van de internationale bestseller Where to eat pizza.

Ook is Marjan Ippel jurylid voor verschillende competities, waaronder HIA (Horecava Innovation Award), Entree Hospitality & Style Awards en Amsterdam Food Pitch.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Korte profieltekst
Marjan Ippel is foodtrendanalist en eigenaar van trendbureau Talkin’ Food®. Ze geeft custommade trendpresentaties aan de voedselindustrie en daarbuiten, voor zowel grote als kleine gezelschappen. Daarnaast schrijft ze over eten, reizen en eettrends in o.a. ELLE Eten en diverse vakbladen. Ook op haar trendwebsite én op de diverse social media is ze Talkin’ Food® oftewel @talkinfood.

‘Dankjewel voor je fantastische trendpresentatie. Je wist de groep ondernemers vanaf het begin tot het allerlaatste eind te boeien. Klasse!’ – KHN (Koninklijke Horeca Nederland)

‘Marjan Ippel is altijd op zoek naar de nieuwste foodtrends met een geheel eigen stijl, vernieuwend en innovatief! Ze is de culinaire wijsheid die door ervaring wordt verkregen.’ – Pascal Jalhay, Executive Chef R&D Creadome.

‘Marjan Ippel geeft met haar scherpe blik via een interessante, inspirerende en goed onderbouwde presentatie een duidelijk beeld over de ontwikkelingen in food.’ – Naushad  Aliradja, Junior Inkoper Food La Place.

In al haar uitingen toont theeconnaisseur, koffieadept, frietslaaf, mayonaisefan, broodidolaat, botergek, (buik)spekfanaat, bonenfreak en bubbelslover met guilty foie gras-verlangens Marjan Ippel hoe eten & drinken in de huidige samenleving de toon zetten. FOOD=FASHION!

Foto rechts: © Saskia van Osnabrugge.

© Talkin’ Food® 2006-2022, alle rechten voorbehouden.

Niets van deze website mag worden gekopieerd, gereproduceerd, opgeslagen in een database, geupload, gedisplayed, verzonden of op welke manier ook, elektronisch, mechanisch, gedrukt en/of gefotografeerd verspreid, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Talkin’ Food®, de site met dagelijks meer bite!

nextgenaward16klein