My Beautiful Mayonnaise

Binnenkort in een tijdschriftenschap bij u in de buurt: My beautiful Mayonnaise. Een experimentele foodfolly over eten in kunst, literatuur, huis, mode en wetenschap van de makers van Zestz (Ronald de Nijs), Ongewild Boek (Natasha Tastachova) en Talkin’ Food (moi). Alledrie groot liefhebbers én grootverbruikers van mayonaise – maar dat terzijde.

De cover; maar dat had u al begrepen.

De cover; maar dat had u al begrepen.

Vat de onderwerpen literatuur, wetenschap, kunst, mode en huis overigens vooral niet te zwaar of the high-brow op. MBM – zoals de makers liefkozend zeggen – is een foodmagazine dat tegen de stroom van trends en tijdelijkheden, hijgerigheid en hypes in, verhalen en beelden brengt die nergens bij passen en losstaan van alles. Soms groots en meeslepend, dan weer een tikje brutaal. Maar altijd tegendraads. Precies zoals een folly – zo’n even nutteloos als prachtig bouwwerkje in menige achttiende-eeuwse Engelse tuin. Vandaar: foodfolly.

MBM verschijnt tweetalig (Nederlands en Engels) in print en wordt verspreid via geselecteerde boekhandels, kiosken, horeca en giftshops, maar ook online via de webshop van Talkin’ Food. Het full colour magazine gaat € 5,00 kosten.

Leuk? Like ons dan alvast op Facebook!