Awardsseizoen

De dagen worden korter, de wind en kou zwellen aan. Kortom, het awardsseizoen is weer aangebroken: de komende maanden daalt er weer een prijzenregen op ons land neer. Ook in de horeca. In twee van deze awardsbuien mag ik een bescheiden rol spelen als jurylid. Voor de ene, de HIA (Horecava Innovation Awards), kunnen nog projecten worden ingezonden, voor de Entree Awards ligt het oordeel nu bij de juryleden.

Entree Awards

De HIA (Horecava Innovation Awards) belonen innovatieprojecten op het gebied van Food & Beverage (mijn categorie), concept & interieur, digital & apps en dienstverlening. Dus, heb je afgelopen jaar een briljante foodinnovatie gerealiseerd, geef je dan op vóór 27 oktober aanstaande. De juryrondes volgen daarna, waarbij voor de tweede ronde per categorie vijf genomineerden worden uitgenodigd voor een pitch. Op de Horecava 2018 in januari worden de winnaars bekendgemaakt.
De Entree Awards belonen horecaprojecten die in het afgelopen jaar hun deuren hebben geopend en in hun specifieke categorie boven het maaiveld uitsteken. Van Next Gen (mijn categorie) tot Best Hotelconcept en Off the grid. Om er een paar te noemen. De nominaties zijn inmiddels bekend. Nu gaat de jury bezoeken afleggen en vervolgens jureren. Waarna op maandagavond 27 november de grootse prijsuitreiking volgt.
Ik heb er zin in!

Tekst: © Marjan Ippel, Talkin’ Food® 2017

Lees ook: Eindelijk dan: Nouvelle Fusion.