© Saskia van Osnabrugge

© Saskia van Osnabrugge

Talkin’ Food® is het dagelijks uitdijende visitekaartje van foodtrendwatcher en columnist Marjan Ippel. Zij verzorgt à la carte foodtrendpresentaties en -workshops voor onder (veel) meer KHN (Koninklijke Horeca Nederland), Wessanen, D-Reizen/VakantieExperts, Marfo, Vion, Allerhande, AH To Go, Bonduelle, RABO…
Daarnaast is Marjan Ippel bedenker en auteur van de bestseller Mijn Amsterdam van sterrenchef Ron Blaauw, auteur van culinair trendwoordenboek Foodlingo Bijbel, hoofd-redacteur van foodfolly My Beautiful Mayonnaise en oprichter van de Underground Boerenmarkt. Haar columns over eten, restaurants en foodtrends verschijnen o.a. in Elle Eten, Holland Herald, Entree en diverse vakbladen. Ook is ze editor-at-large bij online foodzine Favor Flav.
Marjan Ippel ontwikkelde de enige echte, en strikt op maat gemaakte Foodlingo Quiz die onder meer is in te zetten als incentive en inspiratie voor medewerkers in de foodsector.

Ook tailormade trendadvies en maatcontent voor print en web behoren tot de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan. FOOD=FASHION!

Look who’s Talkin’ Food®.

© Talkin’ Food® 2006-2018, alle rechten voorbehouden.

Niets van deze website mag worden gekopieerd, gerepro-duceerd, opgeslagen in een database, geupload, gedis-played, verzonden of op welke manier ook, elektronisch, mechanisch, gedrukt en/of gefotografeerd verspreid, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Talkin’ Food®, de site met dagelijks meer bite!

Contact Info

Phone: +31-6-21898932 Email: marjan@talkinfood.nl
Talkin' Food® blogt niet over de nieuwste (supermarkt)producten. Producten toesturen geschiedt op eigen risico.